Levenscoach & Weerbaarheidstrainer

Over Wieteke

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Wieteke Wormgoor.

Ik ben dit jaar 41 geworden. Als ik terugkijk op de afgelopen 41 jaar dan kijk ik met trots en dankbaarheid terug.  Dankbaar voor de persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt.

Ik heb een bewogen leven achter de rug waarbij veel agressie en geweld voorkwam. Een leven waar ik heel streng was voor mijzelf. Een leven vol met conflicten en strijd met mijn omgeving. 

De keuzes die ik maakte kwamen voort uit een emotie. Ik was op zoek naar mijzelf maar dreef steeds verder af. Ik kreeg een signaal van mijn lichaam door middel van een psychose. Mijn geest en lichaam waren op.

De psychose heb ik als helend ervaren. Het liet mij beseffen dat er een ander pad is om tot inzichten te komen. Namelijk een liefdevol pad. 

​Al met al heb ik besloten dat ik als weerbaarheidstrainer en bewustwording coach mijn levenservaring wil inzetten om anderen te helpen en begeleiden. 

​Dat stormen in je leven in liefde te trotseren zijn. En dat weerbaar en krachtig zijn niks te maken heeft met je vuisten laten zien. Maar juist vanuit de kracht van  kwetsbaarheid al je angsten en onzekerheden kan omarmen. 

​Lieve groet,

Wieteke

Over Wieteke

Bekijk mijn tools for mind & soul

Weerbaarheid over wieteke

Weerbaarheid & Coaching

ademhaling over wieteke

Ademhaling

IJsbad over wieteke

IJsbadtraining

Neem contact op